Περί

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ…
Όταν ξεκινούσαμε, µε πολύ μεράκι και φαντασία, πιστεύαμε στον άνθρωπο-πελάτη και ο χρόνος µας δικαίωσε. Η ποιότητα των προϊόντων µας μάς επέβαλε.

Η συνέπεια και η εξυπηρέτηση µας καθιέρωσαν. Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από το 1971, σιγά –σιγά αλλά υπεύθυνα και σταθερά ανεβήκαμε τα σκαλοπάτια της εμπορικής επιτυχίας, γίναμε γνωστοί, κερδίσαμε χιλιάδες φίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποκτήσαμε φερεγγυότητα και αξιοπιστία.
ΤΩΡΑ; … τώρα…
Διαθέτουμε μεγάλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις και σύγχρονα μέσα παραγωγής.

Παράγουμε δομικά υλικά και διακοσμητικά είδη µε λευκό τσιμέντο υψηλής αντοχής κατάλληλα για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες, για όλες τις περιοχές (πεδινές, ορεινές, παραθαλάσσιες). Είναι όλα οπλισμένα µε σίδερο και ενισχυμένα µε ίνες πολυπροπυλαινίου.

Όλα τα προϊόντας µας –αποτέλεσμα τέχνης και δημιουργικής φαντασίας- δεν θέλουν συντήρηση, αντέχουν στον χρόνο και ταιριάζουν σ’ όλους τους χώρους (εσωτερικούς και εξωτερικούς) παρέχοντας αισθητική, λειτουργικότητα πάντα σε συνδυασμό µε τη διαχρονική τους αξία.
Προμηθεύουμε όλη την Ελλάδα –την ηπειρωτική και τα νησιά µας- αλλά και πολλές χώρες του εξωτερικού.

Ενημερωνόμαστε συχνά για όλες τις εξελίξεις στο χώρο µας και τα σύγχρονα υλικά κατασκευής, από εκθέσεις, επισκέψεις σε άλλες χώρες και έντυπο υλικό.

Στόχος µας είναι η άριστη ποιότητα, το άψογο φινίρισμα, η αύξηση της παραγωγής µας σε συνάρτηση µε την επίτευξη χαμηλού κόστους και η δημιουργία νέων σχεδίων έτσι ώστε να ικανοποιούμε και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Χώροι που μπορούν να τοποθετούν τα είδη µας είναι: Αυλές, κήποι, μπαλκόνια, πλατείες, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι κατοικιών, ξενοδοχείων και εν γένει επαγγελματικών χώρων.

Και µην ξεχνάτε ότι η υψηλή αισθητική και η αρμονία, που διακρίνουν όλα τα προϊόντα µας, κάνουν τη ζωή σας πιο ευχάριστη και σας συνιστούν στους φίλους σας, σαν ανθρώπους µε λεπτό γούστο αλλά και πρακτική σκέψη.